"PLOVI SADA NEBESKIM PLAVETNILOM": Potresan oproštaj na mrežama od Mateja Periša (FOTO)

Novosti online

19. 05. 2022. u 18:52

OTKAKO je objavljeno da je telo Mateja Periša (27) pronađeno u Dunavu, građani ne prestaju da na društvenim mrežam izražavaju žaljenje zbog tragične smrti mladića.

ПЛОВИ САДА НЕБЕСКИМ ПЛАВЕТНИЛОМ: Потресан опроштај на мрежама од Матеја Периша (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram

Ceo region bio je ujedinjen svih 139 dana potrage i živeo je sa nadom da će Splićanin biti pronađen živ i zdrav. Osim potresnih poruka građana iz regiona, od Periša se oprostio i jedan od njegovih bliskih prijatelja.

Ovaj mladić, koji nije sa Perišem doputovao u Beograd na doček Nove godine, na svom Instagram profilu objavio je fotografije na kojima se nalazi sa Matejem i na taj način se oprostio od svog prijatelja.

Na jednoj Instagram stranici koja je od početka pratila svaki novi detalj i informaciju vezanu za nestanak mladića iz Splita, sada uz objavljenu fotografiju Mateja stoji poruka da počiva u miru i da je on svoju priču na zemlji završio.

Foto: Printskrin Instagram

 

"Adio kapetane naš i mirno ti more kapetane naš, plovi sada nebeskim plavetnilom. Tvoja Dalmacija te neće zaboraviti. Počivaj u miru božjem i saučešće porodici", "Mnogo mi je žao, nadala sam se srećnijem kraju", "Plavi anđeo vraća se svom plavom Jadranu. Dok ovo pišem srce mi puca, mirno spavaj među anđelima", "Pretužno, ali bar će naći mir, on i njegova porodica", "Počivaj u miru plavi dečače, porodici najiskrenije saučešće i puno snage za dalje. Naći ćemo odgovore šta ti se desilo, kad tad", samo su neki od potresnih komentara koji prate ovu fotografiju.

Foto: Printskrin Instagram

 

Podsetimo, Periševo telo pronađeno je u sredu ujutru u blizini Ade Huje. Ono je prebačeno na obdukciju koja je utvrdila da se mladić utopio, a DNK analize potvrdile su da je reč o Perišu. Toksikološki nalazi tek treba da budu gotovi za par nedelja, a Matejev otac Nenad Periš je došao u Beograd po telo svog sina. Od Mateja će se oprostiti u petak u Beogradu u crkvi Svetog Ante, a odatle će nastaviti put ka Hrvatskoj gde će biti sahranjen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)