„KAPETAN MIŠA“ ANI BRNABIĆ I ŽELJKI CVIJANOVIĆ: Žiri „Media inventa“ iz Novog Sada dodelio tradicionalna priznanja

J.S.

05. 04. 2022. u 17:42

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić i predsenica Republike Srpske Željka Cvijanović dobitnice su uglednog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ koje tradicionalno dodeljuje „Media invent d.oo“ iz Novog Sada u okviru svog projekta „Put ka vrhu“.

„КАПЕТАН МИША“ АНИ БРНАБИЋ И ЖЕЉКИ ЦВИЈАНОВИЋ: Жири „Медиа инвента“ из Новог Сада доделио традиционална признања

Foto: Tanjug

Priznanje, kako je danas saopšteno iz ovog preduzeća na čijem je čelu Vlado Markanović, biće uručeno 14.aprila u Rektoratu Beogradskog univerziteta.

- Ova nagrada koja nosi ime čuvenog srpskog rodoljuba,učitelja i dobrotvora, biće uručeno i liderima društvene odgovornosti Socijalekonomskom savetu i Dušanu Bajatoviću, generalnom direktoru JP „Srbija gas“ - saopštio je žiri na čijem je čelu prof.dr Radovan Pejanović.

FOTO: Novosti

Takođe, žiri je doneo odluku da ceneći sve ono što su uradili tokom 2021. godine u otežanim društvenim i ekonomskim uslovima uzrokovanim pandemijom Kovida 19, nagradi i: Institut za kardoiovaskularne bolesti Dedinje, prof.dr Zorana Perišića, direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš, prof.dr Vesnu Turkulov iz Kliničkog centra Vojvodine i dr Vesnu Mujicić iz Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Među dobitnicima su i Institut za rudarstvo i metalurgiju Bor, Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, Ivana Vuleta Španović, atletičarka, Aleksandar Cicmil, direktor Vršačke kule i drugi.

Od 300 pristiglih predloga žiri je odabrao 22 ličnosti i preduzeća koji će poneti ovu vrednu nagradu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna