VULIN SA RUKOVODIOCIMA UKP-A: Zahvaljujući vašem radu naša Srbija je postala bolje i bezbednije mesto za život

Novosti online

31. 12. 2021. u 11:25

MINISTAR unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin održao je danas kolegijum sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Bogdanom Pušićem i drugim rukovodiocima UKP-a na kojem su sumirani postignuti rezultati u 2021. godini.

ВУЛИН СА РУКОВОДИОЦИМА УКП-А: Захваљујући вашем раду наша Србија је постала боље и безбедније место за живот

Foto: MUP

Načelnik Uprave kriminalističke policije Bogdan Pušić i rukovodioci službi u okviru UKP-a referisali su ministru Vulinu o postignutim rezultatima i budućim planovima i aktivnostima iz svojih linija rada.

Na kolegijumu su analizirani i postignuti rezultati u borbi sa kriminalom na teritoriji čitave Srbije, a posebno rezultati u borbi protiv trgovine narkoticima.

- Zahvaljujući efikasnom i posvećenom radu pripadnika Uprave kriminalističke policije, u Srbiji i Beogradu u 2021. godini nije se dogodilo niti jedno organizovano mafijaško ubistvo.

Razbijene su i procesuirane 24 organizovane kriminalne grupe i uhapšeno 169 osoba, članova ovih organizovanih kriminalnih grupa.

Razbijena je jedna od najmonstruoznijih organizovanih kriminalnih grupa Belivuk-Miljković i uhapšeno 29 članova ove organizovane kriminalne grupe. Zahvaljujući vašem upornom i marljivom radu, naša Srbija je postala bolje i bezbednije mesto za život, a naši građani zaštićeniji i sigurniji. Ponosan sam na sve vas pripadnike UKP-a, na iskazanu hrabrost i borbu u kojoj smo pobedili one koji su pomislili da su jači od države, od vas, od zakona- poručio je ministar policije.

- Uživate veliku podršku i poštovanje našeg predsednika Aleksandra Vučića zbog pokazane hrabrosti i postignutog uspeha u borbi protiv kriminala i trgovine drogom. Kada je reč o zapleni narkotika, svojim radom i rezultatima nadmašili ste 2019. godinu koja je bila istorijska- istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i dodao da će u narednom periodu borba protiv narkotika i kriminala biti još jača i intenzivnija.

Ministar Vulin istakao je da svim pripadnicima UKP-a, kao i svim ostalim pripadnicima policije slede značajna uvećanja plata koja su zaslužili i opravdali svojim radom.

BONUS VIDEO:

VULIN PORUČIO: Dok ja vodim PS - Aleksandar Vučić će biti naš saveznik i predsednik

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a