KOMITE NEMAJU MIRA NI NA DAN POBEDE: Idu da se klanjaju Brozu, a kreću od spomenika Sv. Petru

V. K.

08. 05. 2021. u 19:47

VREMEŠNI Crnogorci, članovi SUBNOR-a najavili su da će u nedelju u Podgorici organizovati mirnu šetnju povodom Dana pobede nad fašizmom i Dana Evrope, saopšteno je iz tog udruženja.

КОМИТЕ НЕМАЈУ МИРА НИ НА ДАН ПОБЕДЕ: Иду да се клањају Брозу, а крећу од споменика Св. Петру

Foto: Privatna arhiva

"Patriotske" organizacije i "komite“ pozvale su svoje članove i građane, da im se pridruže u 5 do 12 kod Spomenika Sv. Petru Cetinjskom.

- Šetnja u podne – od spomenika sv. Petru do Skupštine Crne Gore. Kratka stanka u potpunoj tišini pred Titovim spomenikom, pred zgradom Predsedništva i par minuta tišine pred zgradom Skupštine Crne Gore. Bez zastava, bez pištaljki, bez parola, bez transparenata, bez pesme, bez graje, bez baklji, bez crnih majica… Mirno i dostojanstveno. Nakon šetnje doma. Pokažimo da smo baštinici slobodarske tradicije crnogorske, pokažimo da smo antifašisti, pokažimo da je naša Crna Gora u Evropi. Pokažimo premijeru Krivokapiću da naša Crna Gora slavi 9. MAJ – Dan pobede nad fašizmom i Dan Evrope! …JER VOLIMO CRNU GORU… - navodi se saopštenju ove organizacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

MEDOJEVIĆ BEZ UVIJANJA: Odnosi sa Srbijom se ne mogu normalizovati kad crnogorsku vladu podržavaju partije koje je smatraju za neprijatelja