MEDOJEVIĆ JASNIJI NEGO IKAD: Nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi

Novosti online

07. 05. 2021. u 16:04

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, smatra da nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi i dok DPS politički deluje.

МЕДОЈЕВИЋ ЈАСНИЈИ НЕГО ИКАД: Нема напретка Црне Горе док су Ђукановићи на слободи

Foto: Printskrin A1TV

- Izborna je kampanja. I prirodno su i očekivani malo oštriji tonovi. Mlade kolege iz demokrata još ne mogu da se snađu u saradnji sa (Zdravkm) Krivokapićem. Nije to lako. On menja stavove nekoliko puta na dan, a očigledna je opsesivna simpatija prema (Milu) Đukanoviću, koju mu je verovatno usadila rektorka (Radmila) Vojvodić, čija je bio desna ruka i leva noga.

Kada mlade kolege lideri demokrata malo odrastu, formiraju svoju porodicu, dobiju svoju decu, shvatiće i sve moje dileme, bitke i greške. Svako vreme nosi svoje breme. I ja sam u njihovim godinama verovao u ideju da Crna Gora može biti demokratska, pravna, ekonomski razvijena država. Verovao sam u magični i zavodnički sjaj stare dame Evrope i u uticaj međunarodne zajednice. Danas sa 55 godina stvari gledam malo drugačije. Volim Crnu Goru mnogo, ali svoju porodicu volim još više. Zato kolege lideri Demokrata, ženite se i stvarajte porodicu, volite i poštujte svoje supruge i njegujte decu i čuvajte našu tradiciju i našu pravoslavnu veru. U Crnoj Gori ne postoji mafija. Postoje samo braća Đukanović koji su nam oteli državu, uzeli sve nas kao taoce i naplaćuju reket. Uhapsimo braću Đukanović, zabranimo DPS kao političko krilo mafije, pohapsimo sve funkcionere DPS-a, njihove tajkune i švercere i oduzmimo im opljačkano i vratimo narodu. Nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi i dok DPS politički deluje - napisao je Medojević, a objavljeno je na Fejsbuk stranici Demokratskog fronta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)