UPERIO PIŠTOLJ U KASIRKU: Specijalni povratnik iz rešetaka - Ovo mu nije prvi prekršaj

B. DABIĆ

23. 04. 2021. u 14:49

SPECIJALNI povratnik Miomir Šolaja uhapšen je zbog sumnje da je počinio razbojništvo uz pretnju pištoljem u marketu “ Idea” u Sutomoru, u četvrtak veče.

УПЕРИО ПИШТОЉ У КАСИРКУ: Специјални повратник из решетака - Ово му није први прекршај

Foto: B. D.

Policija je delovala efikasno i u vrlo kratkom roku identifikovala izvršioca krivičnog dela, koji je istu noć uhapšen.

Nakon razbojništva u marketu  “Idea” u koji se nalazi u Ulici  Partizanski put, u Sutomoru, kasirka je završila u Hitnoj zbog pretpljenog šoka koji je izazvao stres.

Novosti saznaju - Razbojnik je u market “Idea” ušao kao svi kupci, uzeo korpu u koju je stavio nekoliko namirnica.  Kada je stigao do kase, ponašao se uobičajno do momemta dok kasirka nije otkucala račun. Kad je otvorila kasu, razbojnik je ženi prišao s leđa, uperio pištolj prema prodavačici i iz kase uzeo, kako navode iz prodavnice, oko 200 evra. Nakon što je ukrao novac pobegao je iz marketa.  Na glavi imao kapu, nosio maske i rukavice.

- Obezbeđeni su materijalni i personalni dokazi koji ukazuju na sumnju da je M. Š. (35) izvršilac pomenutog krivičnog dela i on je lišen slobode, te će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru na dalju nadležnost i postupanje, navodi se u saopštenju Uprave policije.

U Osnovnom državnom tužilaštvu je potvrđeno da je osumnjičeni za krivično đelo razbojništvo sinoć uhapšen.

- M.Š. je specijalni povratnik. Određeno mu je zadržavanje, kazao je rukovodilac ODT Bar tužilac Radovan Đurišić.

Sutomoraninu ovo nije prvi put da počini razbojništvo. Šolaja je ranije hapšen zbog više  počinjenih krivičnih dela protiv imovine.

Podsjetimo, 2016.godine uz upotrebu noža počinio je razbojništvo u prodavnici “Trend”, nedavno je pokušao krađu u “Kipsu”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a