OVO JE ALARM! Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore osudio napad na službeni automobil u kojem je bila ćerka premijera Zdravka Krivokapića

V. K.

08. 04. 2021. u 22:07

MINISTAR unutrašnjih poslova Sergej Sekulović osudio je incident na putu Podgorica - Nikšić, kazavši da napad na službeni automobil i štićenu ličnost, u ovom slučaju kćerku premijera Zdravka Krivokapića, predstavlja alarm za sve i upozorenje "gde nas mogu odvesti politički populizam i smišljeno podizanje tenzija."

ОВО ЈЕ АЛАРМ! Министар унутрашњих послова Црне Горе осудио напад на службени аутомобил у којем је била ћерка премијера Здравка Кривокапића

Foto Monitor

 

- Ovakvo ponašanje prevazilazi vandalsko i nasilničko ponašanje. Posebno brine jer je usmereno protiv štićene ličnosti, pa je kao takvo izuzetno opasno po društvo u celini, sa mogućim nesagledivim posljedicama - kazao je Sekulović.

On je je dao nalog unutrašnjoj kontroli da hitno ispita postupanje policijskih službenika koji su bili u blizini lica mesta, sa zahtevom da mu se izveštaj u što kraćem roku dostavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda