NAKON što je predsednik Crne Gore Milo Đukanović vratio skupštini na ponovno odlučivanje više zakona, među kojima i Zakon o slobodi veroispovesti, vladajuća parlamentarna većina je u zajedničkom saopštenju poručila da će ponovo izglasati sve zakone i staviti tačku na, kako kažu, jeftin pokušaj blokade države.

Komentari (4)

Knezevic Zoran

02.01.2021. 21:20

Mislim da je ovaj čovek do grla u zivom blatu ali, da jos ne shvata koja je sudbina svih diktatora. Ceka ga „veliki prasak“. Dojucerasnji „Gospodar“ celokupne flore i faune u Crnoj Gori, smatra da ce intrigama i uz pomoc svojih krpiguza, koji su jos uvek na pojedinim visokim funkcijama, rasturiti ovu koaliciju i ponovo zajahati Crnu Goru. Gospodar zaboravlja da je svojim ponasanjem nadmasio i Idi Amina i Bokasu. Jedina razlika, izmedju njih, je u boji.

Misko

02.01.2021. 22:56

Nadam se da će koalicija ostati dostojna svom zadatku, ostati ujedinjena i da će na svaku podlu malverzaciju Mila Đukanovića naći praavi odgovor. Siguran sam da će se on boriti do pslednjeg atoma snage, jer zna šta ga očekuje.

ZetaZemlja

04.01.2021. 01:18

Mila Djukanovica treba na Skupstini smijeniti pod hitno ako ne potpiseusvojene zakone.Nakon toga pritvoriti ga na Grmozur u zatvor iz vremene kralja Nikole.Sa njime cmjestitijkriminalnu hobotnicu,