U IME svih svojih bratstvenika, kako iz Nikšića tako i onih iz rasejanja, sa kojima sam ovih dana bio u kontaktu, kao i u svoje lično ime, protestujemo zbog odluke bivšeg režima da proglasi persona non grata ambasadora Srbije dr Vladimira Božovića, navodi se u otvorenom pismu premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću, koje je u ime bratstva Božovića uputio profesor Radosav Bogdanov Božović.

Despot

13.12.2020. 17:53

Bravo za bratstvo, bravo za ceo srpski narod koji isto misli i ocekuje opoziv odluke. Ako ovako bratstvo reaguje znači da je Božović zasluzio i opravdao svoje prezime. Posto je ministar Radulović, već dao izjavu povodom sramne odluke u proterivanju ambasadora Božovića, nadam se, a nadamo se i svi, da će g. Krivokapić reagovati onako kako se i zalagao tokom svoje izborne kampanje, u saradnji sa pomenutim ministrom, isti opozvati odluku, i to pre odlaska Krivokapića u Brisel sledece nedelje. Ili ce svi oni jednostavno, slediti politiku svojih prethodnika, protiv koje su bili i za sta su se zalagali, nazalost to ne ocekuju ni gradjani Cg a ni Srb, ako smo vec pod istim velom a to je BRATSKI NAROD!!!

vlajko

13.12.2020. 22:43

A kako bi bilo da se mi iz Srbije pitamo oko našeg ambasadora u Crnoj Gori, braći crnogorcima eno Tarzana pa neka se oko njega raspravljaju