ZARAŽENO 5 LEKARA I 14 MEDICINSKIH SESTARA: U Opštoj bolnici Bar na virus korona pozitivno 22 zaposlenih

B.Dabić

06. 12. 2020. u 12:51

U OPŠTOJ bolnici Bar 22 zaposlenih pozitivno je na korona virus.

ЗАРАЖЕНО 5 ЛЕКАРА И 14 МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА: У Општој болници Бар на вирус корона позитивно 22 запослених

Foto: B. Dabić

- U izolaciji, ili na lečenju used obolenja od COVID - 19 se nalaze 22 zdrastvena radnika JZU Opšte bolnice Bar, od kojih su: pet lekara, 14 medicinskih sestara/tehničara i tri nemedicinska radnika, potvrdila je pomoćnica direktora Opšte bolnice Bar dr Svetlana Vučetić.

Prema rečima dr Vučetić, u Opštoj bolnici Bar leči se 57 kovid pozitivnih pacijenata. 

- U Opštoj bolnici Bar, na Infektivnom odeljenju leči se 57 kovid pacijenata. U jedinici intenzivnog lečenja je šest pacijenata na neinvazivnoj ventilaciji, sa obostranim upalama pluća, životno su ugroženi - kazala je dr Vučetić, šefica Respiratorne jedinice “COVID 19” centra Opšte bolnice Bar. 

U kovid ambulanti, kazala je dr Vučetić, juče je pregledano 35 pacijenata sumnjivih na korona virus. Dva su zadržana na bolničkom lečenju. U poslednja 24 sata sa Infektivnog odeljenja bilo je šest otpusta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)