ISPLIVAO SNIMAK NAPADA NA SRPSKOG BIZNISMENA: Crnogorski mafijaši tukli vlasnika "Knez petrola", sa njima bio i sin tužioca (VIDEO)

Novosti online

07. 10. 2020. u 21:23

CRNOGORSKE "Vijesti" su objavile dva video snimka napada Petrovčanina Milana Kaloštrovića na biznismena iz Srbije Srđana Kneževića, od 24. avgusta u Budvi.

ИСПЛИВАО СНИМАК НАПАДА НА СРПСКОГ БИЗНИСМЕНА: Црногорски мафијаши тукли власника Кнез петрола, са њима био и син тужиоца (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Protiv Kaloštrovića nedavno je podignut optužni predlog, a na teret mu se stavlja da je izvršio krivično delo.

Iz Uprave policije danas je saopšteno da je policija nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv Kaloštrovića.

Navodi se da je Centru bezbednosti Budva, 25. avgusta službenik tivatskog Odeljenja bezbjednosti prosledio prijavu koju je podnio Knežević.

Objašnjavaju da je Knežević u prijavi naveo da boravio u jednom ugostiteljskom objektu u Budvi i da njegovom stolu prišao Kaloštrović.

- M.K. ga je, kako je S.K. naveo u prijavi, odveo u unutrašnjost jednog obližnjeg prodajnog objekta gde mu je upućivao prijetnje i od njega zahtevao da mu do ujutru preda novac u iznosu od 120.000 evra. Po navodima iz prijave, M.K. je S.K. zadao više udaraca u predelu glave - navode iz Uprave policije.

Dodaju da se Knežević, prema detaljima prijave, potom vratio u ugostiteljski objekat, gde je nedugo zatim došao Kaloštrović sa još nekoliko osoba i seo za sto...

- Te je nastavio da mu upućuje pretnje, nedozvoljavajući mu da napusti ugostiteljski objekat.

(Vijesti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!