ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO! Mladića iz Pljevalja nisu napali pravoslavci već njegovi sunarodnici

M. D.

03. 09. 2020. u 15:01

PREDSEDNIK Omladine Socijaldemokrata Pljevlja, Sanin Raščić, pre dva dana, nije napadnut na nacionalnoj osnovi niti je napad usledio od onih koji su slavili pobedu ostvarenu na parlamentarnim izborima, kako je to predstavljeno predhodnih dana.

ИСТИНА ИСПЛИВАЛА НА ВИДЕЛО! Младића из Пљеваља нису напали православци већ његови сународници

Foto: Pljevaljski portal

Raščića su, pre dva dana, napali su pripadnici islamske veroispovesti, pišu Pljevaljske novine napominjući da im je to nezvanično saopšteno iz Centra bezbednosti Pljevlja.

Isti izvor navodi da je Raščić „povukao prijavu protiv Karovića jer ne želi da ima dalje probleme sa njim“.

Raščić je pre dva dana kazao da ga je grupa momaka napala na političkoj i nacionalnoj osnovi a mediji su od toga napravili senzaciju aludirajući da je napadnut od strane pravoslavnog življa i pristalica partija koje su osvojile vlast u Crnoj Gori.

Raščić je u pomenutoj izjavi datoj Anteni M kazao: „U Pljevljima svi strahujemo, situacija nije dobra“.

U pomenutoj izjavi rečeno je da je oštećen Raščićev automobil, a tada je izjavio da su mu upućene i psovke i pretnje.

Uvrede su, kako je tada kazao za Antenu M, uglavnom bile na političkoj osnovi, ali i na nacionalnoj.

Takođe iz Socijaldemokratske stranke tada je saopšteno: “Divljački pir “oslobodilaca” iz Pljevalja nije se završio demoliranjem naših prostorija u tom gradu. Ovog puta, izgrednici su otišli korak dalje. Napadnut je častan čovek koji u svojoj političkoj karijeri, kao i u svom životu uopšte, nikad nikog nije uvredio ili povredio, po bilo kom osnovu".

Nadležni organi trebalo bi da utvrde da li u Raščićevim izjavama i saopštenjima Socijaldemokrata ima elemenata pravne odgovornosti za širenje panike i izazivanje međuverske netrpeljivosti jer je on prilikom napada morao znati ko ga je i zbog čega napao.

Pljevljak Božo Knežević je u sredu prilikom pres konferencije lidera Koalicije „Za budućnost Crne Gore“ u Pljevljima pozvao Raščića da javno saopšti imena napadača s obzirom da postoje informacije da nisu pravoslavci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)