MILOV TELOHRANITELJ VERNICIMA POKAZAO SREDNJI PRST: Evo šta je Đukanović uradio kada je začuo - Ne damo svetinje

Novosti online

20. 08. 2020. u 19:13

NAKON što je odlučno okrenuo glavu od gladnih Pljevljaka, ignorišući probleme građana za čije se glasove bori, u pratnji par desetina građana koje nije bilo sramota da stanu uz njega, predsednik Crne Gore Milo Đukanović krenuo je u šetnju centrom grada.

МИЛОВ ТЕЛОХРАНИТЕЉ ВЕРНИЦИМА ПОКАЗАО СРЕДЊИ ПРСТ: Ево шта је Ђукановић урадио када је зачуо - Не дамо светиње

Foto: IN4S

Koračajući ulicom „Kralja Petra“, po ko zna koji put pristalice DPS-a narugale su se merama njihovog medicinskog politbiroa, poznatijeg kao NKT.

U gusto zbijenim redovima, kličući predsedniku, neodgovorni pojedinci koji nisu imali maske „izbacivali su kapljice“ na koje je upozorio Boban Mugoša – i tako ugrožavali javno zdravlje. Za rukavice i distancu, izgleda, niko od njih nije čuo. Uključujući i predsednika.

Da šetnja šefa režima ulicama Pljevalja ne prođe bezbrižno potrudila se grupa mladih ljudi, koja ga je dočekala uzvicima – Ne damo svetinje.

Tako je predsednik morao opet da okrene glavu, ovog puta – od vjernika koji traže pravdu, poštovanje Ustava i zakona Crne Gore. A njegov telohranitelj je odgovorio – srednjim prstom ispruženim u pravcu vjernika, tik iznad glave predsjednika. „Gospodski“, „otmeno“ i „profesionalno“, nema šta.

Policija je ekspresno reagovala i privela nekoliko „litijaša“, te da su pušteni nakon sat.

Pljevlja su, po svemu sudeći, odlučila – da ne podrže Đukanovića i DPS.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)