IZBORI U CRNOJ GORI: Opoziciji naplaćuju, vlasti besplatne emisije na RTV Pljevlja

M. D.

16. 08. 2020. u 15:47

LOKALNI javni medijski servis Radio televizija Pljevlja prekršio je sve zakonske, profesionalne i etičke norme i standardne besplatnim emitovanjem emisije Aktuelno u kojoj je gost, a zapravo domaćin, bio ministar Predrag Bošković, saopštili su iz Koalicija „Za budućnost Crne Gore“.

ИЗБОРИ У ЦРНОЈ ГОРИ: Опозицији наплаћују, власти бесплатне емисије на РТВ Пљевља

Foto: M. Drobnjak

-Radio televizija Pljevlja, koja građane Pljevalja godišnje košta 300 hiljada evra, koja 10 godina svojim zaposlenima ne uplaćuje poreze i doprinose na zarade, koja državi samo po tom osnovu duguje preko 700 hiljada evra, koja uprkos tome konstantno zapošljava nove radnike po nalogu DPS centrale i koja na platnim spiskovima uvek ima i do 10 privremeno i povremeno zaposlenih, dotakla je svojom uređivačkom politikom dno, javno i očigledno se svrstavajući na stranu vlasti u kampanji za izbore 30. avgusta-kazali su iz Koalicija „Za budućnost Crne Gore“.

Oni su objasnili da je pre nekoliko dana menadžment Radio televizije Pljevlja naplatio je 600 evra Koaliciji „Za budućnost Crne Gore“, za jednosatnu emisiju u kojoj je učestvovao nosilac naše liste prof. dr Zdravko Krivokapić!

-Obašnjenje je bilo da Savet Radio televizije Pljevlja nije dozvolio besplatne termine za učesnike parlamentarnih izbora 30. avgusta-kažu iz Koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

Foto: M. Drobnjak

RTV Pljevlja

-No, već juče, besplatna „redovna“ emisija „Aktuelno“, u kojoj ministar „Bijeli Orao“ iliti ministar za malverzacije i lažna obećanja gotovo sat vremena bestidno i po ko zna koji put obmanjuje Pljevljake i priča o izborima!- napominju iz Koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

Oni pitaju, da ako već ne razmišlja ministar Bošković, za koga nema i ne može biti izlazne strategije 31. avgusta, jer je među onima koji moraju položiti račune nakon što bude uništen kancer koji je razorio zdravo tkivo Crne Gore, čime se to rukovode u Televiziji Pljevlja?

-Koja je izlazna strategija menadžmenta i kako će za samo petnaestak dana svojim sugrađanima pogledati u oči?

Ako misle da će ih se 31. avgusta setiti Predrag Boković grdno greše.

Biće zauzet spasavanjem sopstvene kože a oni ostavljeni sami sebi i numoljivom sudu javnosti koja sve vidi-zaključili su iz Koalicije „Za budućnost Crne Gore“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)