MARKOVIĆ OTVORIO OBNOVLJENI HOTEL: Razvoj odgovor na krizu

B. Dabić

10. 08. 2020. u 14:58

PREMIJER Crne Gore Duško Marković kaže da je razvoj najbolji odgovor na krizu.

МАРКОВИЋ ОТВОРИО ОБНОВЉЕНИ ХОТЕЛ: Развој одговор на кризу

Foto: B. Dabić

Marković je danas u Ulcinju otvorio obnovljeni hotel PIO u koji je uloženo 2,6 miliona evra.

- Razvoj i kapitalne investicije moraju biti u našem fokusu. One ne mogu u vreme pandemije imati raniju dinamiku, ali se gradilišta ne smiju zatvarati, kazao je Marković u Ulcinju.

Na sastanku sa rukovodstvom opštine Ulcinj,  Marković je rekao da niko u svetu ne zna koliko će trajati problemi koje je izazvala pandemija koronavirusa i da je reč o jednoj od najvećih ekonomskih kriza na globalnom nivou.

- Mi nismo poklekli nego pokušavamo da sačuvamo ne samo ekonomsku supstancu nego i standard i uslove za život i rad. Ne zaustavljamo ni jednu investiciju i stalno razmišljamo o daljem razvoju - kazao je Markvić.

Predsednik Vlade Crne Gore ističe da je  Ulcinj nacionalni resurs. Isto mišljenje deli i predsednik opštine Ulcinj Ljoro Nrekić.

- Takav razvojni status zadržao je pored ostalog zahvaljujući podršci Vlade i premijera Markovića lično, kazao je predsednik opštine Ulcinj. 

Sastanku su prisustvovali ministar finansija Darko Radunovć, predsednik Skupštine opštine Iljir Čapuni i potpredsednca Opštine Hadidža Đoni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna