OVO JE ČUDO! OVO SU IZGLEDA NEKA SRETNA VREMENA! Pogledajte reakciju episkopa Metodija kad je ugledao predsednika Milatovića u Murinu

Novosti online

02. 05. 2023. u 09:15

NOVOIZABRANI predsednik Crne Gore, Jakov Milatović, prisutvovao je u Murini obležavanju godišnjice NATO bombardovanja ove varošice i položio venac na spomenik nedužnim žrtvama, a dočekao ga je episkop budumljansko-nikšićki Metodije, koji nije mogao da sakrije uzbuđenje, da se posle ovoliko godina u Murinu našao predsednik Crne Gore.

ОВО ЈЕ ЧУДО! ОВО СУ ИЗГЛЕДА НЕКА СРЕТНА ВРЕМЕНА! Погледајте реакцију епископа Методија кад је угледао председника Милатовића у Мурину

Printscreen/FAcebook

-Ovo je čudo! Ovo je zaista čudo! Ovo su izgleda neka sretna vremena došla, da je na ovo mesto došao predsednik Crne Gore. A ovde je ustvari nama mesto, među njima svima... Ovo je zaista čudo, ponovio je episkop dok se srdačno rukovao i izljubio sa novim predsednikom Jakovom Milatovićem.

Oduševljenje nisu krili ni građani, koji su na povike episkopa uzvraćali sa: "Daće Bog!"

Ovo je prvi put da crnogorski predsednik dođe na obeležavanje godišnjice stradalima u NATO bombardovanju.

Milatović je poručio da je ovde prvenstveno došao kao čovek, a onda i kao novoizabrani predsednik da oda počast nevino stradalim žrtvama i da se na neki način izvini u ime države Crne Gore na prethodnom maćehinskom odnosu prema ovakvom danu i prema ovoj velikoj žrtvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)