MANDIĆ: "Milo Božović je nevin čovek! Više verujem njemu nego tužilaštvu, sudstvu i policiji"

Novosti online

18. 04. 2023. u 14:41

LIDER Nove srpske demokratije Andrija Mandić poručio je da dešavanja od pre nekoliko dana deluju kao da se sve radi kako bi se Demokratski front kompromitovao i uništio, te da se radi sve da DF bude što je moguće slabiji pred predstojeće vanredne parlamentarne izbore.

МАНДИЋ: Мило Божовић је невин човек! Више верујем њему него тужилаштву, судству и полицији

Foto: Prinskrin Tviter/@AndrijaMandicDF

Zatim se osvrnuo na činjenicu da je doskorašnji predsednik Crne Gore Milo Đukanović kontrolisao sudstvo, tužilaštvo i policiju.

„Više ja verujem Milu Božoviću nego što verujem policiji, tužilaštvu i pravosuđu. Zašto je on u pritvoru, ne sporim da podignete optužnicu, ali danas opština Budva je blokirana, a ostvaruje 50 odsto prihoda turističkom prometu Crne Gore. Postoji li mera i mogućnost da se nađe način da funkcioniše opština“, upitao je Mandić.

Ističe da odluka o pritvaranju Božovića njemu deluje kao osveta.

„Meni to deluje osvetnički, da u susret parlamentarnim izborima se dešava ova akcija. I to na osnovu nekih poruka kako me advokat uputio. Deluje da se želi naneti politička šteta jednoj partiji, da se DF kompromituje i uništi i da DF bude što je moguće slabiji. Jedan Milo Božović je u pritvoru, a drugi Milo Đukanović koji je sve kontrolisao, e prema njemu neko ima kočnicu. Milo Božović je nevin čovek, ali ako se dokaže da ste vi u pravu, javno ću vam se izviniti, i ja i celi DF“, zaključio je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!