MILOJKO SPAJIĆ KANDIDAT NA IZBORIMA: Glavni odbor Pokreta "Evropa sad" doneo odluku

V.K.

04. 02. 2023. u 17:45

GLAVNI odbor Pokreta Evropa sad jednoglasno je odlučio da Milojko Spajić bude kandidat na predsedničkim izborima.

МИЛОЈКО СПАЈИЋ КАНДИДАТ НА ИЗБОРИМА: Главни одбор Покрета Европа сад донео одлуку

Milojko Spajić, Foto gov-me

- Crna Gora 2030. To je vizija moderne, evropske, građanske, ujedinjene Crne Gore. Prvi korak je bio Evropa sad. Sledeći će biti Evropa sad dva. Kao predsednik, vodiću računa o dugoročnom ekonomskom razvoju države - rekao je Spajić, koji je novinarsko pitanje o prebivalištu kazao da ne razume "toliku opsesiju Srbijom".

- To je zemlja u kojoj nisam živeo. Nek državna izborna komisija kontaktira DIK Singapura, Japana, Francuske, Amerike gde sam boravio. Slažem se s ocenama NVO da je to jedna politička farsa. Mnogo puta sam odgovorio na ovo, ne bih više ulazio u tu priču. Ponavljam, booravio sam u brojnim zemljama, ali nisam imao prebivalište, osim u Crnoj Gori. Pokazao sam nadležnim uverenje iz MUP-a koji i tvrde da je sve u redu.

O tome koje će ga partije podržati na predstojećim izborima Spajić je rekao da ga to ne interesuje

- Iskreno me ne interesuje hoće li me podržati ove ili one partije, obraćamo se direktno građanima, te podrške ne fali. Niko od građana me ne pita ni za prebivlište, ni za bilo koju od tih tema. Interesuju ih plate, penzije… Oni su jako zadovoljni našim radom. Očekujem podršku Demokrata i GP URA, to je ono što članstvo Demokrata i GP URA traži. Očekujemo i podršku partija manje brojnih naroda. Isključujem kao moguću opciju da ne prođem u drugi krug predsedničkih izbora. Naša vrata su otvorena za podršku sa svih strana, očekujem podršku sa svih strana, porućio je Spajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a