KNEŽEVIĆ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE Najmanje trojica lidera uoči odluke o Vladi bili u Ambasadi SAD: Drže ih u šaci zbog umešanosti u šverc

Novosti online

11. 01. 2023. u 12:05

PREDSEDNIK Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da nema dilemu da su najmanje trojica lidera stranaka parlamentarne većine bila na sastanku kod američke ambasadorke i da je ona tražila da ne budu deo vlade mandatara Miodraga Lekića.

КНЕЖЕВИЋ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ Најмање тројица лидера уочи одлуке о Влади били у Амбасади САД: Држе их у шаци због умешаности у шверц

Foto: Jutjub/Alo Online ME

- Nemam dilemu da je jedan broj lidera stranaka koje je trebalo da čine vladu bio u američkoj Ambasadi i nakon toga smo prvi put odložili stavljanje potpisa na zakazivanje sednice Skupštine.

To se ponovilo i pred 4. januar“, kazao je Knežević za podgoričku Aplus tv.

On je rekao da im je zauzvrat obećano da će im oni omogućiti pravljenje nekog koalicionog aranžmana koji bi obuhvatao i zajedničkog kandidata za predsednika i za prevremene parlamentarne izbore, odnosno formiranje koalicione liste.

Knežević je, kako prenosi portal Aplus u odgovoru na pitanje šta je uticalo “buđenje iz kome” – pritisak međunarodne zajednice ili ucene, rekao da je reč o kombinaciji.

-Pritisaka međunarodne zajednice i evidentnim ucenama da je jedan deo stranaka koje je trebalo da učestvuju u formiranju vlade bio umešan u šverc cigareta, rekao je, između ostalog, Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (0)

BORINA SUPRUGA: Dubravka je lepotica koja izbegava da se slika - kraj nje je roker bacio sidro (FOTO)