PREDSEDNIK crnogorske vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović najavio je da će sadašnju spomen-ploču u Morinju zameniti novom na kojoj će činjenično biti navedeno ko je odgovoran za ratni zločin počinjen na mestu tog nekada vojnog objekta.

Komentari (4)

doktor

04.01.2023. 12:15

Drama je dobila novi zaokret u pravom pravcu ! Novu tablu usloviti postavljanjem table u hrvatskoj luci " Lora " sa brojem i imenima srpskih zrtava !!

Rass

04.01.2023. 12:49

Kada cemo mi poceti dizati spomenike sa nasim dzelatima. Poimenicno i svaki da se preslika u Srbiju jer tamo negde ih ruse da ubede svet da nisu postojali. Da su oni.zrtve a ne koljaci.

rajaram

05.01.2023. 09:25

najvece zlo i najveci nacionalisti, koji zele da opstanu na političkoj sceni upravo na ovakvoj priči, Krivokapić, Konjevic i Draginja Vuksanovic, prosto nevjerovatno npr.sta je Draginja izjavila ne samo za Mitropoliju nego i za gradjane Herceg novog nakon izbora.Na srecu imaju podrsku, pa mozda 2,3 % gradjana, a tabla je sramota, samo zbog teksta, jer zele oprati tadašnju vlast crnogorsku i Mila jĐukanovic, koji je tada zamrzio šah...