BIJELO POLJE: Nagrada " 3.januar" dr Kenanu Eroviću i FK Jedinstvo (FOTO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

01. 01. 2023. u 16:00

NAJZNAČAJNIJE priznanje Opštine Bijelo Polje, nagrada "3.januar″ za 2022. godinu pripala je direktoru Opšte bolnice dr Kenanu Eroviću i FK Jedinstvo.

БИЈЕЛО ПОЉЕ: Награда  3.јануар др Кенану Еровићу и ФК Јединство (ФОТО)

Foto: M.S.

Tako je odlučio žiri kojim je predsedavao Abaz Dizdarević, koji je dodelio ovo najveće opštinsko priznanje za doprinos i promociju Bijelog Polja kao i uspešnog i savesnog rada.

-Odluka je bila jednoglasna kad su u pitanju i nagrada dr Eroviću za pojedinačni učinak, iako naša odluka, obzirom na kvalitet predloženih kandidata nije bila laka. Dr Eroviću je nagrada opredeljena za sve što je uradio u razvoju Opšte bolnice u našem gradu, kao i FK Jedinstvo, koje je ove godine proslavilo vek trajanja - kazao je Dizdarević, obrazlažući odluku žirija.

Nakon saznanja da je dobio ovako prestižnu nagradu, dr Erović nije skrivao zadovoljstvo istakavši da je to satisfakcija za veliki uložen rad da Opšta bolnica dobije i izgled i uslove kakve zaslužuje i renome koji je ne tako davno imala.

- Još više sam radostan što sam ujedinio sve članove Žirija koji su mi dali jednoglasnu podršku-kazao je dr Erović.

Foto Opština Bijelo Polje

dr Kenan Erović

Nermin Bećirović, predsednik FK Jedinstvo naglasio da je dobijanje nagrade 3. januar samo kruna svega što je ovaj klub svetlih tradicija uradio tokom svog stogodišnjeg trajanja.

Foto Opština Bijelo Polje

FK Jedinstvo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!