PATRIJARH SRPSKI GOSPODIN PORFIRIJE: "Molimo se da Vaskrsli Gospod Hristos upokoji u Svome Carstvu duše svih nevino postradalih na Cetinju"

Novosti online

12. 08. 2022. u 22:16

U pucnjavi koja se danas dogodila na Cetinju, kada je Vuk Borilović (34) otvorio vatru na sugrađane, ubijeno je prema poslednjim informacijama najmanje 11 osoba, među kojima su i deca. Povodom ove velike tragedije oglasio je se i Patrijarh srpski gospodin Porfirije.

ПАТРИЈАРХ СРПСКИ ГОСПОДИН ПОРФИРИЈЕ: Молимо се да Васкрсли Господ Христос упокоји у Своме Царству душе свих невино пострадалих на Цетињу

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

NJegova Svetost je izrazila najiskrenije saučešće svim građanima Crne Gore.


- Povodom velike tragedije koja se danas, 12. avgusta 2022. godine, dogodila na Cetinju, a u kojoj je život izgubilo jedanaest osoba, među kojima ima i dece, porodicama nastradalih, Premijeru i Vladi Crne Gore, ali i svim stanovnicima Cetinja i građanima Crne Gore, izražavam najiskrenije saučešće.

Danas se molimo da Vaskrsli Gospod Hristos upokoji u Svome Carstvu duše svih nevino postradalih na Cetinju. Molimo se i za porodice i rodbinu postradalih, da im Gospod pošalje utehu i snagu da ove teške dane stradanja iznesu sa verom i nadom u sveopšte vaskrsenje, koje je Hristos svojim Vaskrsenjem podario svakom čoveku. Neka Gospod, molitvama Svetog Petra Cetinjskog Čudotvorca, daruje snagu i brz oporavak i svima koji su danas na Cetinju zadobili teške rane i ozlede.

Vječnaja pamjat! - napisao je Patrijarh srpski gospodin Porfirije na svom "Instagram" nalogu.BONUS VIDEO: Dramatično između Bara i Sutomora
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RASKID PREKO TELEFONA: Bivši dečko Ane Ivanović nije podneo što ga je ostavila