PANTOVIĆ IZVEDEN PRED TUŽIOCA: Uhapšen na graničnom prelazu Božaj

S.Đokić

19. 07. 2022. u 19:25

SPECIJALNOM tužiocu Crne Gore oko 19 sati danas priveden je Radovan Pantović. Nakon saslušanja određen mu je pritvor do 72 sata.

ПАНТОВИЋ ИЗВЕДЕН ПРЕД ТУЖИОЦА: Ухапшен на граничном прелазу Божај

Foto: S.Đokić

On je uhapšen danas na graničnom prelazu Božaj zbog sumnje da je deo kriminalne grupe kojoj, prema sumnjama istražitelja, pripada juče uhapšeni službenik ANB-a Petar Lazović.

Podsetimo, Mojkovčanin Radovan Pantović uhapšen je na granici sa Albanijom, prenose crnogorski mediji. Kako navode mediji, sa njim je bio i Nebojša Rakočević.

Prema informacijama iz bezbednosnog sektora, kako "Vijesti navode", njih dvojica dovode se u vezu sa kavačkim kriminalnim klanom. Rakočević je posle hapšenja pušten, naveli su iz Uprave policije.

Spominje se u materijalu Europola

- U krivičnom predmetu koji je, u maju ove godine, po nalogu glavnog specijalnog tužioca, ponovo formiran, po materijalu EUROPOL-a i francuskih pravosudnih organa, dostavljenom u julu i decembru prošle godine, danas je lišen slobode i R. P., zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je zvanično iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

U saopštenju se dodaje da je hapšenje izvršeno od strane službenika Specijalnog policijskog odeljenja, a po nalogu specijalnog tužioca, kojem će osumnjičeni, od strane policije, biti sproveden na saslušanje u zakonskom roku.

- Takođe, službenici Specijalnog policijskog odeljenja vrše pretresanje stanova i drugih prostorija lica lišenog slobode, na više lokacija u zemlji - zaključuje se u saopštenju SDT-a.

BONUS VIDEO: 

POLICIJA "OKUPIRALA" SPECIJALNO TUŽILAŠTVO: Očekuje se privođenje Petra Lazovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati