UHAPŠEN RADOVAN PANTOVIĆ: Mojkovčanin pao na granici sa Albanijom

Novosti onlajn

19. 07. 2022. u 18:07

MOJKOVČANIN Radovan Pantović uhapšen je na granici sa Albanijom, prenose crnogorski mediji. Kako navode, sa njim je bio i Nebojša Rakočević.

УХАПШЕН РАДОВАН ПАНТОВИЋ: Мојковчанин пао на граници са Албанијом

Foto: Vesna Radojević

Prema informacijama iz bezbednosnog sektora, kako "Vijesti navode", njih dvojica dovode se u vezu sa kavačkim kriminalnim klanom. Rakočević je posle hapšenja pušten, naveli su iz Uprave policije.

Raković je, međutim, medijima rekao da nije hapšen i da je samo bio u društvu sa Pantovićem.

Spominje se u materijalu Europola

- U krivičnom predmetu koji je, u maju ove godine, po nalogu glavnog specijalnog tužioca, ponovo formiran, po materijalu EUROPOL-a i francuskih pravosudnih organa, dostavljenom u julu i decembru prošle godine, danas je lišen slobode i R. P., zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je zvanično iz Specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

U saopštenju se dodaje da je hapšenje izvršeno od strane službenika Specijalnog policijskog odeljenja, a po nalogu specijalnog tužioca, kojem će osumnjičeni, od strane policije, biti sproveden na saslušanje u zakonskom roku.

- Takođe, službenici Specijalnog policijskog odeljenja vrše pretresanje stanova i drugih prostorija lica lišenog slobode, na više lokacija u zemlji - zaključuje se u saopštenju SDT-a.

Uhapšen Lazović, za Milovićem se traga

Podsetimo, službenik Agencije za nacionalnu bezbednost Petar Lazović uhapšen je po nalogu Specijalnog državnom tužilaštva zbog sumnje da je počinio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije.

Za policajcem Ljubom Milovićem, čije ime je takođe osvanulo u dokumentima Europola, i dalje se traga. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)