KNEŽEVIĆ POVODOM ZABRANE PRELETA AVIONA LAVROVA: "Do kraja života ćete podrigivati na votku i boršč"

V.K.

06. 06. 2022. u 13:20

MILAN Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta, osudio je odluku nadležnih u Crnoj Gori da zabrane prelet aviona šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova iznad njene teritorije, kojim je trebalo da doputuje u posetu Beogradu.

КНЕЖЕВИЋ ПОВОДОМ ЗАБРАНЕ ПРЕЛЕТА АВИОНА ЛАВРОВА: До краја живота ћете подригивати на вотку и боршч

Foto DF

- Da vam nije bilo Lavrova 2006. godine, ne biste mogli da mu 2022. zabranite prelet preko Crne Gore u trajanju od dva minuta i 14 sekundi. Možda su vam usta puna Brisela i Vašingtona, ali ćete do kraja života podrigivati na votku i boršč. Postoje snimci - zaključio je Knežević.  

Podsetimo, ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko obavestio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića o otkazivanju posete ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova Srbiji, ali i razlozima za otkazivanje posete.

Tu informaciju potvrdio je i sam predsednik Vučić objavom na Instagramu, rekavši da će javnost detaljno obavestiti večeras u Dnevniku na RTS-u u 19.30 časova.

- Ambasador Ruske Federacije Bocan-Harčenko obavestio me o razlozima koji su onemogućili dolazak ministra Lavrova u Beograd i doneo dokumenta koja to potkrepljuju. O svemu ću da govorim više na RTS1 u Dnevniku u 19.30 - napisao je predsednik.

BONUS VIDEO:

KNEŽEVIĆ U CRNOGORSKOM PARLAMENTU: Ko će nama doći na primorje ovog leta?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna