MEDOJEVIĆ PROZVAO KENTERU: Kandidat za šefa crnogorske tajne službe ubio čoveka i za to nije odgovarao

Tanjug

03. 05. 2022. u 22:52

PREDSEDNIK Atlantskog saveza Crne Gore Savo Kentera jedan od je od četvorice kandidata za šefa crnogorske tajne službe, odnosno Agencije za nacionalnu bezbjednost.

МЕДОЈЕВИЋ ПРОЗВАО КЕНТЕРУ: Кандидат за шефа црногорске тајне службе убио човека и за то није одговарао

Foto: TV Prva printskrin

Tim povodom oglasio se predsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, koji kaže da je reč o nekom ko je ubio čoveka autom na pešačkom prelazu i da za to nije odgovarao pred zakonom.

Medojević je na Tviteru napisao da je "nezabeleženo da jedan sitni doušnik strane službe postane šef nacionalne bezbednosne službe".

- Prvi put u istoriji obaveštajnih službi sveta, da jedan sitni doušnik slžzbe postane šef službe. Kraj. DPS fanatik i ekstremista i poslušnik duboke države. Spreman na sve!!! O službi ne zna ništa. Ubio čoveka autom na pešackom, bez dana zatvora. Gore od gorega! -  napisao je Medojević.

Osim Kentere, kao naslednici aktuelnog direktora Agencije za nacionalnu bezbednost umedijima se pomiću i direktor Uprave policije Zoran Brđanin, agent u ANB-u Miloš Jelić i dosadašnji pomoćnik direktora Uprave policije Sektora za finansijsko-obaveštajne poslove Saša Mašković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna