DOGOVOR O VANREDNIM IZBORIMA ŠTO PRE: Medojević - Narod ne zaslužuje ovakve karikature od državnih funkcionera

Tanjug

18. 01. 2022. u 20:00

JEDAN od lidera Demokratskog fronta i predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević kaže da što pre treba postići dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima i ocenjuje da crnogorski narod "ne zaslužuje ovakve karikature od državnih funkcionera".

ДОГОВОР О ВАНРЕДНИМ ИЗБОРИМА ШТО ПРЕ: Медојевић - Народ не заслужује овакве карикатуре од државних функционера

Nebojša Medojević, Foto DF

Medojević smatra da premijer Zdravko Krivokapić i potpredsednik vlade i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović "nisu dorasli trenutku i važnom istorijskom poslu demontaže jednog totalitarnog mafijaškog režima", prenose podgoričke Vijesti.

On je u saopštenju naveo da je Krivokapić optužio svog zamenika Abazovića da je narko-kartelu dojavio informacije o akciji zaplene kokaina i da je manjinska vlada projekat narko-kartela.

- Ovaj cirkus postaje pretnja nacionalnoj bezbednosti. Što pre dogovor o vanrednim parlamentarnim izborima. Vođenje države je važan i ozbiljan posao i neophodno je izabrati vlast koja ima izborni legitimitet, znanje, političku volju i hrabrost neophodne za radikalne političke, ekonomske i institucionalne reforme - poručio je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŽELITE DA ODUŠEVITE SVOJE NAJMLAĐE: Nema boljeg izbora od ovog hotela u Bodrumu, a ništa manje se ni vi nećete oduševiti