MANDIĆ PODRŽAO INICIJATIVU "OTVORENI BALKAN": Vlada propustila dobru priliku da Crna Gora bude deo važnog projekta

V. K.

30. 07. 2021. u 16:49

LIDER Nove srpske demokratije Andrija Mandić pozdravio je inicijativu “Otvoreni Balkan” koju su Skoplju dogovorili predsednici Srbije, Severne Makedonije i Albanije Aleksandar Vučić, Zoran Zaev i Edi Rama, poručivši da ona veliki iskorak u povezivanju građana regiona.

МАНДИЋ ПОДРЖАО ИНИЦИЈАТИВУ ОТВОРЕНИ БАЛКАН: Влада пропустила добру прилику да Црна Гора буде део важног пројекта

Foto MVP

- Snažno pozdravljam inicijativu "Otvoreni Balkan" koju su u Skoplju dogovorili i potpisali predsednici Vučić, Zaev i Rama. Slobodni protok ljudi, roba i usluga je preduslov za razvoj naše ekonomije. Brisanje granica za efikasniju trgovinu je sjajna ideja za bolji život građana- naveo je Mandić na svom Tviter profilu.

On je kritikovao odnos Vlade Crne Gore u odnosu na ovu inicijativu, ističući da je još jednom propustila dobru priliku da bude deo važnog projekta čitavog regiona.

- Vlada Crne Gore je još jednom propustila dobru priliku da ova zemlja bude deo važnog projekta čitavog regiona. Crna Gora treba što pre da se pridruži ovoj inicijativi i poveže sa napretkom ovog dijela Evrope. Čestitke i visoko poštovanje za veliki iskorak u povezivanju građana Balkana - poručio je Andrija Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)