TRUBAČI U BUDVI I HERCEG NOVOM: Turistička regija Zapadna Srbija promovisaće danas i sutra turističku privredu u Crnoj Gori

V. K.

09. 07. 2021. u 15:37

TURISTIČKA regija Zapadna Srbija promovisaće danas i sutra turističku privredu u Crnoj Gori.

ТРУБАЧИ У БУДВИ И ХЕРЦЕГ НОВОМ: Туристичка регија Западна Србија промовисаће данас и сутра туристичку привреду у Црној Гори

Foto: B. Dabić

Tokom svog boravka, delegacija turističke regije Zapadna Srbija predstaviće se na promotivnom štandovima u Budvi, ispred zidina Starog grada, večeras, u terminu 19-22 sata.

Kako saopštavaju, svoju turističku ponudu dan kasnije, u subotu, promovisaće i u Herceg Novom, na Trgu Nikole Đurkovića, kao i na šetalište u Igalu u periodu 19-22 sata. Na promotivnim štandovima, predstavnici regionalne turističke organizacije, kao i 12 lokalnih turističkih organizacija regije Zapadna Srbija, podeliće promotivne materijale i razgovarati sa posetiocima. Promocije će upotpuniti i nastupi najboljeg trubačkog orkestra Festivala "Guča 2019".

Predstavljanje ponude turističke regije Zapadna Srbije predstaviće u Podgorici na konferenciji za novinare direktori turističkih organizacija regije Zapadna Srbija, Zlatibora, Užica, Tara-Drina, Dragačeva Guča, Prijepolja i Zlatara - Miroslav Rađen, Vladimir Živanović, Danijela Đorđević Arsić, Dejan Mlađenović, Bili Vulović, Ilda Čolović i Branko Pucarević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna