MEDOJEVIĆ OPTUŽIO KRIVOKAPIĆA: Premijer zna da se šverc cigareta organizuje u Crnoj Gori (VIDEO)

Novosti online

03. 06. 2021. u 15:47

PREDSEDNIK Pokreta za promene i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević tvrdi da je ubistvo glavnog i odgovornog urednika “Dana” Duška Jovanovića bilo povezano sa duvanskom mafijom.

МЕДОЈЕВИЋ ОПТУЖИО КРИВОКАПИЋА: Премијер зна да се шверц цигарета организује у Црној Гори (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TV Prva

– Njegova borba i pisanje tekstova protiv tih ljudi je bila hrabra – dodao je on.

Premijer otišao danas da se grli i ljubi sa svojim idolom Milom Đukanovićem, poručuje lider PzP-a

Premijer Zdravko Krivokapić zna da se šverc cigareta organizuje u Crnoj Gori, a ja želim da znam ko je u ime Vlade dao to ovlašćenje, kazao je večeras u intervjuu na Televiziji Prva predsednik Pokreta za promene (PzP) Nebojša Medojević.

– Ne pričam nikakve tajne, ovo je istina. Krivokapić je otišao danas da se grli i ljubi na nekoj protokolarnoj svečanosti sa svojim idolom Milom Đukanovićem, umesto da nama pruži odgovor na pitanje ko švercuje cigarete i ko uzima pare za to- kazao je Medojević.

Prema njegovim riječima, Krivokapić u ovom slučaju ne može da se poziva na apostole i Gospoda.

– Kriza je velika u Vladi, a premijer je sam izvor krize. Ovo je već drugi put da ne dolazi na sastanak, a svaki put ima bizarne razloge- tvrdi Medojević.

Istakao je da ne želi Vladu koju formiraju sveštena lista i strane ambasade.

– Mi želimo da srušimo DPS, a ne da ga vratimo - zaključio je Medojević.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)