ŠVERC CIGARETA NEMOGUĆ BEZ VLADE: Nebojša Medojević - Vlada se formirala suprotno volji birača

Марија Стевановић
Marija Stevanović

02. 06. 2021. u 11:52

ŠVERC cigareta nije moguć bez podrške Vlade. Nekome je u sistemu vlasti je plaćeno da bi ovo prošlo bez represivnih mera.

ШВЕРЦ ЦИГАРЕТА НЕМОГУЋ БЕЗ ВЛАДЕ: Небојша Медојевић - Влада се формирала супротно вољи бирача

Foto Arhiva

Šverc se desio i mi želimo da pitamo ove ljude da li to tačno.

Ovo je kazao predsednik i poslanik Pokreta za promene Nebojša Medojević, ističući  da je tomoralna obaveza prema biračima. 

-Vlada se formirala suprotno volji birača. Oni koji su je formirali obećali su da će za 200 dana napraviti čudo u Crnoj Gori. Umesto šlepera para, suočili smo se sa šleperima cigareta. Spajić, Krivokapić i Vukšić nisu pokazali ni minimum državničke odgovornosti. Devedeset četiri šlepera izašlo za 15 dana iz Luke Bar. To niko nije demantovao. Neko je iz tog posla zaradio 20-25 miliona- tvrdi Medojević.

- PzP neće dati podršku Vladi koja švercuje cigarete. U parlamentarnom životu ovo se tretira kao bekstvo premijera od saslušanja. Naći ćemo politički odgovor na ovakvo ponašanje premijera. Svako ko podržava šverc cigareta neka to javno kaže- ističe. 

Knežević je na pres konferenciji u parlamentu rekao je da Odbor nije istražni organ.

- Da me neko optuži da sam ukrao kokošku u Matagužima, sazvao bih sednicu. Ovo nije afera usmerena protiv Krivokapića. Bio sam mu najbolji prijatelj sazivajući ovu sednicu, da zatvorimo ovu priču i omogućimo istražnim organima da utvrde ko švercuje cigarete. Neka ceni javnost zašto Spajić i Krivokapić niesu došli na sednicu. Ako smo mogli da kritikujemo Katnića, Lazovića i druge, kritikovaćemo i ove koje smo izabrali 4. decembra- kazao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024