ŠVERC CIGARETA NEMOGUĆ BEZ VLADE: Nebojša Medojević - Vlada se formirala suprotno volji birača

Марија Стевановић
Marija Stevanović

02. 06. 2021. u 11:52

ŠVERC cigareta nije moguć bez podrške Vlade. Nekome je u sistemu vlasti je plaćeno da bi ovo prošlo bez represivnih mera.

ШВЕРЦ ЦИГАРЕТА НЕМОГУЋ БЕЗ ВЛАДЕ: Небојша Медојевић - Влада се формирала супротно вољи бирача

Foto Arhiva

Šverc se desio i mi želimo da pitamo ove ljude da li to tačno.

Ovo je kazao predsednik i poslanik Pokreta za promene Nebojša Medojević, ističući  da je tomoralna obaveza prema biračima. 

-Vlada se formirala suprotno volji birača. Oni koji su je formirali obećali su da će za 200 dana napraviti čudo u Crnoj Gori. Umesto šlepera para, suočili smo se sa šleperima cigareta. Spajić, Krivokapić i Vukšić nisu pokazali ni minimum državničke odgovornosti. Devedeset četiri šlepera izašlo za 15 dana iz Luke Bar. To niko nije demantovao. Neko je iz tog posla zaradio 20-25 miliona- tvrdi Medojević.

- PzP neće dati podršku Vladi koja švercuje cigarete. U parlamentarnom životu ovo se tretira kao bekstvo premijera od saslušanja. Naći ćemo politički odgovor na ovakvo ponašanje premijera. Svako ko podržava šverc cigareta neka to javno kaže- ističe. 

Knežević je na pres konferenciji u parlamentu rekao je da Odbor nije istražni organ.

- Da me neko optuži da sam ukrao kokošku u Matagužima, sazvao bih sednicu. Ovo nije afera usmerena protiv Krivokapića. Bio sam mu najbolji prijatelj sazivajući ovu sednicu, da zatvorimo ovu priču i omogućimo istražnim organima da utvrde ko švercuje cigarete. Neka ceni javnost zašto Spajić i Krivokapić niesu došli na sednicu. Ako smo mogli da kritikujemo Katnića, Lazovića i druge, kritikovaćemo i ove koje smo izabrali 4. decembra- kazao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024