ŠTA SA OVIM LJUDIMA NIJE U REDU?! Dva snimka divljačkog ponašanja u Beogradu razbesnela sugrađane (VIDEO)

Novosti online

12. 04. 2021. u 16:41

DIVLJAČKO ponašanje trojice mladića koji su urinirali nasred ulice, lomili saobraćajne znake i suncobrane razbesnelo je stanovnike Beograda.

ШТА СА ОВИМ ЉУДИМА НИЈЕ У РЕДУ?! Два снимка дивљачког понашања у Београду разбеснела суграђане (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Ovaj snimak nastao je u Tošinom bunaru, a bahatost za sada nepoznatih mladića izazvala je univerzalnu osudu korisnika društvenih mreža. 

Juče je takođe objavljen i snimak mladića koji prolazi pored dva automobila koji su parkirani na trotoaru na Slanačkom putu.

Pre nego što je prošao pored kola, mladić koji je šetao psa, prvo savio i dohvatio nešto sa poda.

Time je prvo izgrebao parkirani srebrni auto, zatim žuti.

Kako se na snimku vidi, on je vozila oštetio od jednog do drugog kraja.

Nonšalantno, kao da ne čini nikakvo loše delo, prolazio je pored kola i na njima činio veliku materijalnu štetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Zoran

12.04.2021. 16:54

Za sve je kriva zakonska odredba o sporazumnom priznanju krivice kome rado.pribegava tuzilastvo.jer ne moraju da dokazuju osnovanost svog optuznog predloga pa takav sporazum po.pravilu se okncava uslovnom merom sto je za kriminalce stimulans da ponove krivicno delo .

aca ns

12.04.2021. 17:03

Pa ovima sto parkiraju na trotoarima i treba grebati automobile,drugacije i ne moze kad sluzbe ne rade svoj posao...koja je to bahatost i drskost da ostavis svoj auto na mesto koje nije predvidjeno za to ( parking mesto ),drzava je neefikasna a dobar deo naroda sebican i nemaran. Zato i imamo divlje deponije na svakom cosku i komunalnu policiju sto maltretira neku baku koja samo zeli da prezivi prodajuci na ulici....

Kalesu

12.04.2021. 17:06

Neverovatno kako se uvek nađe neko da snimi ovakve kabadahije, a niko od "snimatelja" da se seti i da ih prijavi policiji. Samo tako ćemo ih istrebiti iz našeg okruženja. Ili su, možda, i snimatelji ista bagra kao i njihove "zvezde" iz video snimaka!? Radi podsećanja, i oštećenje tuđe stvari je krivično delo!