DIVLjAČKO ponašanje trojice mladića koji su urinirali nasred ulice, lomili saobraćajne znake i suncobrane razbesnelo je stanovnike Beograda.

Komentari (4)

Zoran

12.04.2021. 16:54

Za sve je kriva zakonska odredba o sporazumnom priznanju krivice kome rado.pribegava tuzilastvo.jer ne moraju da dokazuju osnovanost svog optuznog predloga pa takav sporazum po.pravilu se okncava uslovnom merom sto je za kriminalce stimulans da ponove krivicno delo .

aca ns

12.04.2021. 17:03

Pa ovima sto parkiraju na trotoarima i treba grebati automobile,drugacije i ne moze kad sluzbe ne rade svoj posao...koja je to bahatost i drskost da ostavis svoj auto na mesto koje nije predvidjeno za to ( parking mesto ),drzava je neefikasna a dobar deo naroda sebican i nemaran. Zato i imamo divlje deponije na svakom cosku i komunalnu policiju sto maltretira neku baku koja samo zeli da prezivi prodajuci na ulici....

Kalesu

12.04.2021. 17:06

Neverovatno kako se uvek nađe neko da snimi ovakve kabadahije, a niko od "snimatelja" da se seti i da ih prijavi policiji. Samo tako ćemo ih istrebiti iz našeg okruženja. Ili su, možda, i snimatelji ista bagra kao i njihove "zvezde" iz video snimaka!? Radi podsećanja, i oštećenje tuđe stvari je krivično delo!