SNIMAK LUDAČKE VOŽNJE ZABEZEKNUO BEOGRAĐANE: Električnim trotinetom juri po auto-putu, pretiče vozila i sve dovodi u opasnost (VIDEO)

Novosti online

08. 09. 2020. u 16:20

Na internetu se pojavio snimak na kome se vidi mladić koji vozi električni trotinet nasred auto-puta na Novom Beogradu. Nakon što su pogledali snimak mnogi se s pravom pitaju da li je sa njim sve u redu.

СНИМАК ЛУДАЧКЕ ВОЖЊЕ ЗАБЕЗЕКНУО БЕОГРАЂАНЕ: Електричним тротинетом јури по ауто-путу, претиче возила и све доводи у опасност (ВИДЕО)

Foto: Facebook

On je preticao automobile tokom brze vožnje na saobraćajnici, a kako ukazuju korisnici društvenih mreža vozio je brzinom od 80 kilometara na sat.

Podsećamo, uveliko se radi na novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja, kojim će biti regulisana i vožnja električnih trotineta.

Na tome radi radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova, a očekuje se da će predlog tog zakona biti gotov do kraja ove godine.

Najverovatnije će biti uveden model sličan onom koji se primenjuje u Sloveniji, po kome se električni trotineti ne smeju voziti po kolovozu, već po trotoaru i to brzinom ne većom od brzine hoda - oko šest kilometara na sat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (14)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri