NEVEROVATNA FOTKA IZ CENTRA BEOGRADA: Parkirali se na pešačkom, a ovako su hteli da prevare Oko sokolovo (FOTO)

Novosti online

07. 09. 2020. u 22:42 >> 23:30

POJAVILE su se fotografije koje pokazuju kako građani pokušavaju da prevare "Oko sokolovo", sistem za kažnjavanje nepropisnog parkiranja.

НЕВЕРОВАТНА ФОТКА ИЗ ЦЕНТРА БЕОГРАДА: Паркирали се на пешачком, а овако су хтели да преваре Око соколово (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Tako su naši sugrađani, koji su se parkirali maltene na samom pešačkom prelazu, prekrili kartonom tablice svog vozila, a zatim postavili letve da ta "maska" ne bi odletela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OKO SOKOLOVO CELENDJ

Objava koju deli Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) dana 7. Sep 2020. u 1:02 PDT

Iako pojedini sugrađani misle da mogu da prevare "Oko sokolovo", zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić još ranije je rekao da je to nemoguće.

- Bilo je ovih dana bahatih vozača koji su pokušavali da budu još bahatiji pa su pomislili da sistem "Oko sokolovo" prevare pokrivajući tablice. Pošto su svi kažnjeni da im objasnim kako funkcioniše sistem, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda na svom Fejsbuk profilu i objasnio da kada kamere snime prekrivenu tablicu aktivira se alarm i najbliža patrola komunalne milicije i Parking servisa dolazi na lice mesta.

Kada kamere snime prekrivenu tablicu istog časa se aktivira alarm koji dobija najbliža patrola komunalne milicije i Parking servis. Patrole kruže po zoni u kojoj radi sistem Oko sokolovo.

U roku od nekoliko minuta pored ovako bahato parkiranog automobila dolazi patrola. Ako se vlasnik pojavi tada mu se na licu mesta naplaćuje prekršaj, a ako nema nikog vozilo odnosi pauk, pa vlasnik kada se jednom pojavi plaća i kaznu i troškove odnošenja automobila.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (15)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega