NAPAD NA KOMARCE IZ VAZDUHA: Prvo praše levu obalu Dunava

J.D.

28. 07. 2020. u 09:36

EKIPE JKP "Gradska čistoća" Sektora ekologije i unapređenja životne sredine u saradnji sa "JAT privrednom avijacijom" od danas do četvrtka sprovodiće mere suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha.

НАПАД НА КОМАРЦЕ ИЗ ВАЗДУХА: Прво праше леву обалу Дунава

I. Marinković

Ako vremenski uslovi dozvole, suzbijanje iz vazduha planirano je u periodu od 18.00 do 20.30.

Prvog dana angažovanja avijacije, danas, biće obuhvaćene površine duž leve obale Dunava, Krnjača, Kotež, Borča, Ovča, Glogonjski Rit, Jabučki Rit, Besni Fok, Mali Zbeg, Crvenka, Padinska skela, Dunavac i Vrbovsko. Avioni će nadletati i Ratno ostrvo i deo desne obale Dunava, odnosno površine u naseljima Grocka, Ritopek, Gročanska Ada, Begaljica, Zaklopača, deo Leštana i Boleč.

Takođe, danas će sa zemlje biti tretirane lokacije na Vračaru, Starom gradu, Voždovacu, naselja Braća Jerković, Stepa Stepanović i Banjica, kao i Košutnjak, Topčider, Hajd park, Ada Ciganlija, Makiš, Miljakovačka i Lipovačka šuma. U planu su i Popova bara u Borči, Padinska skela i Kotež.

U sredu će se iz vazduha tretirati potez Ada Ciganlija, Makiš, Ostružnica, Umka, Barič, Surčin, Surčinsko polje, Progar, Slanci do Kaluđerice i potez od Višnjičke banje do Kumodraža.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna