TRG OTVORENOG SRCA U ZEMUNU: Bogat program prvog dana nove godine

S.V.

29. 12. 2023. u 17:00

I OVE godine, Opština Zemun pripremila je bogat program za prvi dan nove godine.

ТРГ ОТВОРЕНОГ СРЦА У ЗЕМУНУ: Богат програм првог дана нове године

go zemun

Na Velikom trgu 1.januara biće organizovana manifestacija "Trg otvorenog srca", a program za decu i roditelje počinje u 10.30 časova na glavnoj bini gde će svirati rok bend, posle čega se od 11.15 igra mjuzikl "Kapetan duge plovidbe", potom Zemun pleše sa di-džej Munjom narednih pola sata, a onda kreće "Osmanov novogodišnji šou".

Biće i "Žurka 90 - te", pozorišna predstava za decu "Princ žaba" dok u međuvremenu prolaze i žongleri, maskote omiljenih dečijih junaka, zabavljači i animatori na štulama, Deda Mraz, odvija se šou sa penom, jednom rečju - puno prepodne svakojakih doživljaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)