POČINJU RADOVI NA PANČEVCU: Trajaće do 5. novembra - ovako će funkcionisati saobraćaj

Tanjug

03. 07. 2023. u 08:30

RADOVI na popravci Pančevačkog mosta počinju danas i trajaće do 5. novembra, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

ПОЧИЊУ РАДОВИ НА ПАНЧЕВЦУ: Трајаће до 5. новембра - овако ће функционисати саобраћај

Foto M. Anđela

Radovi će se izvoditi u periodu od 20 do 5 časova, uz zatvaranje desne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati levom trakom.

Na auto-putu E-75, na nadvožnjaku na petlji Beograd, smer ka Ostružnici, u toku su radovi na zameni elemenata dilatacionih spojnica u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

U mestuo Brđani u toku su radovi na održavanju mosta preko reke Despotovice koji će trajati do 15. septembra. Radovi se izvode od 7 do 17 časova, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-75, u zoni petlje Trupale, smer ka Nišu, u toku su radovi na rekonstrukciji mosta i trajaće do 31. jula. Zbog radova na mostu, za saobraćaj je zatvoren opštinski put ispod auto-puta, a saobraćaj se preusmerava na lokalne puteve.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije od 7.30 časova, na graničnom prelazu Preševo na izlazu zadržavanje za putnička vozila i autobuse je 30 minuta, a na graničnom prelazu Gradina, takođe na izlazu, zadržavanje za putnička vozila i autobuse je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, a na Kelebiji 60 minuta.

Na graničnim prelazima Batrovci i Šid na izlazu zadržavanje za teretna motorna vozila je četiri sata, a na Gradini dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu