KAKO DA SE ODBRANIM? Gradska opština Vračar organizuje besplatan kurs za žene

T.N.

22. 06. 2023. u 20:00

GRADSKA opština Vračar organizuje besplatne treninge samoodbrane za sve devojčice i žene koje žive na teritoriji ove lokalne samouprave, navodi se u saopštenju.

КАКО ДА СЕ ОДБРАНИМ? Градска општина Врачар организује бесплатан курс за жене

Foto: Printskrin/Večernje Novosti

- Svaka treća žena u Srbiji izložena je nekom obliku nasilja. Gradska opština Vračar želi da na svoj način doprinese borbi protiv svih oblika nasilja, te stoga u saradnji sa Udruženjem za razvoj opštinskog sporta počela je sa realizacijom praktičnih obuka za devojčice i žene sa teritorije Vračar - kažu u ovoj opštini.

Besplatni treninzi se realizuju subotom i nedeljom od 10 časova u Sportskom centru "Mirko Sandić" u Sjeničkoj 1. Dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona 060-0633-542 ili putem mejl adrese razvojopstinskogsporta@gmail.com.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024