ADA Safari je dobro rešenje za izmeštanje zoološkog vrta, to je potpuno prirodno okruženje gde će se životinje osećati mnogo bolje nego u Kalemegdanskoj tvrđavi koja je neuslovna za njih.

Marko

07.02.2023. 19:35

Životinjama u ZOO vrtu treba hitno premeštanje jer se drže u vrlo lošim uslovima. Ali Ada safari je upitna destinacija. Potrebno je izmestiti 250 porodica što je veliki trošak za gradski budžet a stvorilo bi i probleme kod tih stanara zbog nehumane odluke. Taj deo ade je pre nekoliko godina poplavila Sava, pa šta bi radili u takvoj situaciji sa slonovima, žirafama, lavovima i ostalim životinjama. Daleko jeftinije je izmestiti ZOO vrt na nenaseljen deo Beograda, negde u predgrađe.

SUPER 95

08.02.2023. 09:50

Strašno, juče slušam drznika sazidao na državnom zemljištu ,nikom ništa nije plaćao ima 1000m2 i traži da mu država da kvadrat za kvadrat ,možda hoće u BGD na vodi !!! I naravno to će im biti plaćeno od novca poštenih poreskih obaveznika!!! DOKLE ĆE SE KRIMINAL NAGRAĐIVATI U OVOJ ZEMLJI!!! A ZooVRT po svedskim standardima ispod 50ha nema smisla.