OČIŠĆENA DEPONIJA U MOZEROVOJ: Akcija u Zemunu povodom svetskog dana zaštite životne sredine

S.V.

04. 06. 2021. u 17:08

POVODOM 5.juna, Svetskog dana zaštite životne sredine, GO Zemun u saradnji sa JKP "Gradska čistoća" organizovala je akciju uklanjanja deponije u Mozerovoj ulici.

ОЧИШЋЕНА ДЕПОНИЈА У МОЗЕРОВОЈ: Акција у Земуну поводом светског дана заштите животне средине

GO ZEMUN

- Ova akcija je samo jedna u nizu i u tim svim aktivnostima partneri su nam građani i javna komunalna preduzeća - rekao je Milan Milisavić, pomoćnik predsednika GO Zemun. - Uoči Svetskog dana zaštite životne sredine još jednom apelujemo na nesavesne građane da ne prave deponije, ostavljaju kabasti otpad ili prljaju zelene površine. Mnogo resursa i energije trošimo tokom uklanjanja takvih deponija i đubrišta, jer ima puno onih koji se ponašaju neodgovorno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)