Igokea donirala novac za nabavku respiratora bolnicama u Republici Srpskoj

S. M.

02. 04. 2020. u 14:38

Игокеа донирала новац за набавку респиратора болницама у Републици Српској
Klub iz Aleksandrovca uplatio je 50 hiljada konvertibilnih maraka na račun Fonda solidarnosti za posebne namene za saniranje posledica virusa korona
Košarkaški klub “Igokea” uplatio je 50 hiljada konvertibilnih maraka na račun Fonda solidarnosti za posebne namene za saniranje posledica virusa korona. Ova donacija biće iskorišćena za nabavku respiratora za neku od zdravstvenih ustanova u Republici Srpskoj.

Generalni menadžer kluba Igor Dodik je istakao da Igokea na ovaj način nastavlja svoju misiju da kao sportski kolektiv društveno odgovorno deluje i pomaže zajednici.

- Kada su i sportska takmičenja utihnula zbog pandemije koja pogađa celi svet, smatramo da je sada najvažnije da što je više moguće ojačamo naše zdravstvo kako bi pacijenti dobili što bolju zdravstvenu zaštitu u ovim vanrednim okolnostima. Zato je naša današnja donacija za kupovinu respiratora iskrena poruka da nam je solidarnost sada najpotrebnija - rekao je generalni menadžer KK Igokea Igor Dodik.

Iz Igokee posebno naglašavaju zahvalnost zdravstvenim radnicima na nesebičnom zalaganju da na najbolji mogući način odgovore svakodnevnim izazovima pred koje smo stavljeni pojavom korona virusa. Obećavaju da će nastaviti da društveno odgovorno deluju kako bi doprineli da se trenutno stanje prevaziđe sa što manje neželjenih posledica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije