ALBANCI U ŠOKU: Moćna poruka iz Austrije - Kosovo je Srbija! (FOTO)

Novosti online

08. 05. 2021. u 17:23

POZNATI austrijski medij Oe24.at objavio je mapu Evrope koja prikazuje Kosovo i Metohija kao deo Srbije, piše albanski Telegrafi.

АЛБАНЦИ У ШОКУ: Моћна порука из Аустрије - Косово је Србија! (ФОТО)

Foto: EPA/ilustracija

Naime, taj austrisjki medij je podelio mapu zemalja čiji građani mogu bez ograničenja da uđu u Austriju, nakon 19. maja, kada se završava zatvaranje te zemlje.

Telegrafi podseća da je ovaj portal jako čitan, ali i da je, bez obzira na objavljenu mapu, ipak činjenica da je Austrija bila jedna od prvih zemalja koja je priznala samoproglašenu nezavisnost tzv. Kosova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (4)

normalno

08.05.2021. 17:47

MI HRVATI svakako ćemo pomoći svojoj braći albancima da ustroje svoju vojsku i ne samo mi već sve zapadne države da ta vojska bude na ponos cijeloj evropi i NATO koje će kosovo se nadam pripadati

alex roth

08.05.2021. 19:55

samo blentavi vazalni placenici nisu u stanju da znaju,jer nece i ne smeju,da su brutalno oduzeto kosovo i ostale srpske zemlje iz bivse jugoslavije tokom nepravednog rata anti istoriski udar jer je sve to hiljadama godina bila zemlja srpskog naroda slovenskog po rekla pravoslavnog hriscanstva.pocev od tursko islamske duge okupacije uz pomoc vatikana pa nadalje, prvog i drugog sv.rata,titovom diktaturom pa prosle nato agresije jasno je da je cilj unistenje srpskog naroda koji je bio najbrojniji na balkanu i brana pro tivu nasilnog katoliciziranja i sadasnjeg antinacionalnog globaliziranja nato silom.

Komandant 1001

09.05.2021. 01:36

Polako se neki u EU trezne, kao Grčaka, sada Austrija sutra ko zna još....a neki u svetu malo-malo povlače priznaje otete Srbije tzv. Republjik Kosova.