POZNATI austrijski medij Oe24.at objavio je mapu Evrope koja prikazuje Kosovo i Metohija kao deo Srbije, piše albanski Telegrafi.

Komentari (4)

normalno

08.05.2021. 17:47

MI HRVATI svakako ćemo pomoći svojoj braći albancima da ustroje svoju vojsku i ne samo mi već sve zapadne države da ta vojska bude na ponos cijeloj evropi i NATO koje će kosovo se nadam pripadati

alex roth

08.05.2021. 19:55

samo blentavi vazalni placenici nisu u stanju da znaju,jer nece i ne smeju,da su brutalno oduzeto kosovo i ostale srpske zemlje iz bivse jugoslavije tokom nepravednog rata anti istoriski udar jer je sve to hiljadama godina bila zemlja srpskog naroda slovenskog po rekla pravoslavnog hriscanstva.pocev od tursko islamske duge okupacije uz pomoc vatikana pa nadalje, prvog i drugog sv.rata,titovom diktaturom pa prosle nato agresije jasno je da je cilj unistenje srpskog naroda koji je bio najbrojniji na balkanu i brana pro tivu nasilnog katoliciziranja i sadasnjeg antinacionalnog globaliziranja nato silom.

Komandant 1001

09.05.2021. 01:36

Polako se neki u EU trezne, kao Grčaka, sada Austrija sutra ko zna još....a neki u svetu malo-malo povlače priznaje otete Srbije tzv. Republjik Kosova.