SELAKOVIĆ: Laži koje na moj račun upućuje Marinika Tepić, su napad na predsednika Aleksandra Vučića

Novosti online

12. 04. 2021. u 21:10

ČLAN Predsedništva SNS Nikola Selaković izdao je saopštenje povodom napada na njegov račun od strane Marinike Tepić.

СЕЛАКОВИЋ: Лажи које на мој рачун упућује Мариника Тепић, су напад на председника Александра Вучића

Nikola Selaković / Foto Petar Milošević

- Kao što je halucinirala zasade marihuane u vojnoj ustanovi u Moroviću, Marinika Tepić sada halucinira i nekakve zavere u Savamali, gde danas niče najmoderniji stambeno-poslovni kompleks na Balkanu, valjda zato što joj više prijaju blato i močvara nekadašnje Savamale, nego napredna i uspešna Srbija.  

Laži koje na moj račun upućuje gospođa Tepić, nisu napad na mene, već na predsednika Aleksandra Vučića, jer podmukla namera dela opozicije kojem ona pripada jeste da se diskreditovanjem predsednikove porodice i najbližeg kruga njegovih saradnika politički naudi šefu države, a građanima skrene pažnja sa računa u inostranstvu šefa Marinike Tepić, koji su se punili u vreme kada su Srbiju držali kao svoju močvaru i lovili u mutnom.

Stalna kampanja kleveta ne može biti zamena za zauvek izgubljeni kredibilitet Marinike Tepić i njenih šefova, te za nedostatak bilo kakve principijelne politike, jer građani su odavno prozreli i gospođu Pinokio i njenu družinu patoloških lažova. 

Neću tužiti Mariniku Tepić za klevetu, jer imam važnija posla nego da se sa njom povlačim po sudovima, ali je pozivam da zajedno odemo na poligraf kako bi se nedvosmileno utvrdilo ko od nas laže, a ko govori istinu - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Ena

12.04.2021. 21:31

Građani najbolje znaju ko je šta radio i uradio. Prošlost je pokazala sve, mi idemo dalje ka još boljoj budućnosti a narod će svakako i dalje podržavati one koji se neprekidno bore za njihovo bolje sutra