VUČIĆ OTVARA JOŠ JEDNU FABRIKU DO KRAJA APRILA: Značajna investicija u našu zemlju, biće u opštini sa velikom nezaposlenošću

Tanjug

11. 04. 2021. u 22:59

U SRBIJU i dalje dolaze investitori i najavljuju ulaganja uprkos krizi izazvanoj pandemijom korona virusa, kaže predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i najavljuje da će predsednik Aleksandar Vučić do kraja aprila otvoriti izuzetno značajnu fabriku u jednoj opštini u kojoj je problem bila velika nezaposlenost i loš standard života.

ВУЧИЋ ОТВАРА ЈОШ ЈЕДНУ ФАБРИКУ ДО КРАЈА АПРИЛА: Значајна инвестиција у нашу земљу, биће у општини са великом незапосленошћу

Foto: Tanjug

Ona, međutim, nije navela koja je to opština, ali je rekla da su veliki fokus Aleksandra Vučića trenutno Ćuprija i Paraćin.

Povodom japanske investicije "Nidek" u Novom Sadu, Brnabić je u emisiji Hit tvit na TV Pink rekla da je najveći signal za druge investitore što u Srbiju dolaze japanske i nemačke investicije.

Napomenula je da nemački i japanski investitori dolaze u zmelje koje imaju efikasne administracije i zemlje koje nemaju problem sa korupcijom.

- To je veliki signal za ostale investitore, jer znaju da je to zemlja pouzdana za poslovanje - rekla je Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (121)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!