PODMUKLO SU IH NAPALI IZ PSOVKE! Srpska lista se oglasila povodom incidenta u Severnoj Mitrovici

Novosti online

10. 04. 2021. u 15:45

NAPAD na srpske mladiće na glavnom gradskom šetalištu u Severnoj Mitrovici od strane nepoznatih momaka, koji su uz psovke na albanskom jeziku, naneli povrede nedužnim mladićima, a nakon toga pobegli u pravcu Južne Mitrovice, izazvao je veliko uznemirenje među Srbima u Severnoj Mitrovici.

ПОДМУКЛО СУ ИХ НАПАЛИ ИЗ ПСОВКЕ! Српска листа се огласила поводом инцидента у Северној Митровици

Arhiva Novosti

Tim povodom oglasila se Srpska lista.

- Podmukao napad, bez ikakvog povoda, predstavlja posledicu kontinuiranog pritiska i neodgovornih izjava koje dolaze od strane predstavnika Albanaca iz Prištine, a uperene su protiv srpskog naroda na severu Kosova i Metohije.

Srpska lista najoštrije osuđuje današnji napad i zahteva od nadležnih hitnu reakciju. Policija mora odgovornije da radi svoje posao, i svojim prisustvom preventivno deluje na potencijalne izgrednike i napadače. U trenutku ovog podmuklog napada na šetalištu je bio veliki broj dece i starijih osoba, što dodatno govori u prilog činjenici da je namera bila da se izazove haos a među građane strah.

Pozivamo naše građane da ostanu suzdržani, da ne nasedaju na provokacije, a povređenim mladićima upućujemo želje za brzim oporavkom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)