POSTOJALA su dokumenta u kojima je izričito obećano bivšem predsedniku SRJ Slobodanu Miloševiću da neće biti isporučen Hagu!

Komentari (11)

Nebojša Berak

04.04.2021. 09:44

Da se pitam svakako bi odmah i po kratkom i ubrzanom procesu bili procesuirani Milan Milutinovic koji nije iskoristio pravo abolicije i time sprecio izrucenje Milosevica te zasluzuje najmanje dozivotnu robiju uz tezak fizicki rad, a iste takve kazne zasluzuju Vojislav Kostunica i Cedomir Jovanovic. Đinđića su ubili osti oni koji su ga doveli na vlast MI6 i CIA i pogubljen je ispred zgrade vlade zbog KiM i poslednjeg TV intervuja i to mu je jasno receno. U zatvoru su NEVINI I NEDUZNI A NALOGODAVCI I NOSACI KOVCEGA KOJI SU GA IZDALI I DANAS SU POD ZASTITOM IAKO SU IZDALI I ĐINĐIĆA I SRBIJU.

Petko

04.04.2021. 10:10

Mogu ja da o Miloševiću mislim šta hoću, ali ovi dokumenti, odnosno akt potpisnika kasnije, ne mogu drugačije da shvatim osim kao veleizdaju... I kasnije se pokazalo, da su "potpisnici" (a svi i dalje, polepo "plivaju"), onakvi kakvi su..

Dubravka

04.04.2021. 10:15

Ovo je dokaz da je Srbin Srbinu najveći neprijatelj. Dokaz da se svom Srbinu ne može verovati. Pa kako da nas bilo ko u svetu poštuje! Miloševića jeste trebalo uhapsiti zbog izdaje Krajine, Srpske i Kosova, zbog finansijske prevare. Likvidirao je Srbe koji su mu stajali na putu, postupao metodama svoga idola, a nije uspjeo svoje srpske dželate. Sve trebalo obaviti bez uticaja stranaca i suditi mu u Srbiji! Ali oči su Srbima bile gladne za vlast, naročito ovoj četvorki. Đinđić je dobio svoje. A ostali?

jelenko

04.04.2021. 10:22

Kako su dosli na vlast tako su i vladali.Izdajnici tako i rade.SVI zaborave da svemu dode kraj, krije ili kasnije.I uvijek sve jednom dode na naplatu.Jedino Cedomira Jovanovica jos niko ne dira sto je jako interesantno.

Amarcord

04.04.2021. 11:15

Потписници овог документа су пунотога обећавали и грађанима Србије а испунили су тачно онолико колико и ове "гаранције" !

Koco

04.04.2021. 19:03

Сви потписници да одговарају, склонити их са политичке сцене, они су издајници сбог народа. Невјероватно да Чедо Јовановић се бахати, напада, туче сараднике, нико ништа не предузима и стално је на телевизијама. Мјесто му је иза решетака у подруму без прозора.