VLADIMIR ORLIĆ: Fašisti zaslužuju samo prezir i samo gađenje

Novosti online

09. 02. 2021. u 19:38

ČLAN Predsedništva SNS Vladimir Orlić oglasio se povodom ponašanja Dragana Đilasa i njegovih istomišljenika.

ВЛАДИМИР ОРЛИЋ: Фашисти заслужују само презир и само гађење

Foto: Arhiva Večernje Novosti

" Žuti tajkun Dragan Đilas i ekipa dežurnih trovača javnosti sa njegovog platnog spiska, listom udomljenih na plati u Đilasovoj privatnoj firmi, trude se iz petnih žila da pokažu u praksi – šta su to tačno fašističke metode u politici.

Baš te, fašističke metode, su upravo oni primenjivali kada su dolazili pred stan Gorana Vesića, da mu maltretiraju porodicu i javno prete. Niko drugi to nije radio. Te i takve metode su Đilasovi plaćenici primenjivali i kada su organizovali nacističke lomače za knjige u sred Knez Mihailove ulice. Nikome drugom ništa slično nije palo na pamet. Fašističke metode ovi banditi primeruju svaki put kada dolaze pred prostorije drugih stranaka, da tamo vređaju, provociraju i izazivaju fizičke sukobe. Niko drugi ne bi to sebi dozvolio. Najobičniji fašizam predstavljaju i njihovi juriši na Narodnu skupštinu, uz baklje, psovke i divljačke urlike kao poziv da se zgrada zapali. Niko drugi nije ni pokušao tako nešto. Podli i prljavi fašizam, i baš ništa sem toga, bio je i pokušaj ubistva narodnog poslanika Marijana Rističevića na samom ulazu u tu Narodnu skupštinu, gebelsovski pravdan potom odvratnim lažima da je taj čovek „držao nož“, pa je valjda zaslužio da mu razularena horda razbije glavu?

Niko drugi se nije spustio na taj nivo mržnje. Fašizam, ništa drugo, su bili i njihovi juriši na javni servis i Predsedništvo Srbije, pokušaji da se policija divljački pregazi vozilom, kao što su fašizam i sve polomljene ruke i noge, razbijene glave policajaca koji su štitili imovinu svih građana ove zemlje. Sve to ide na obraz i dušu huligana i kriminalaca instruisanih od strane žutog tajkuna i njegovog kartela. Niko drugi na takvo beščašće još nije spao.

Kao posledica te nekontrolisane mržnje, te bezobalne agresije i tog raspojasanog fašizma Dragana Đilasa i njegovih satrapa, već su u dvorišta porodičnih kuća ljudi iz Srpske napredne stranke letele ručne bombe. Šta još treba da se dogodi, pa da bude konačno – dosta? Šta je sledeće?

I ne, nije smešno ni kada u odsustvu svakog razuma tajkunska bulumenta u pokušaju da sebe prikaže kao žrtve, kokoške prvo proglašava za dilere, a potom i za atentatore, samo da bi se u nekom novom nepismenom saopštenju obrušila na Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku. Odavno već baš ništa u vezi sa ovim tajkunsko – lopovskim kartelom iz bivšeg režima nije za smeh. Fašisti zaslužuju samo prezir i samo gađenje. To je i jedina reakcija koju od pristojnog i poštenog naroda u ovoj zemlji dobijaju, gde god da se pojave. Taman kako su i zaslužili."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju